Akty
Anotace: ......pro ty, co jim vad? b?sni?ky bez diakritiky..to nen? no..mo?n? u? jste si ale zvykli... pro m? hodn? siln? z?el?itost, po??d ?iv?..po??d aktu?ln?
audiopocity
...citim jak moc muze vyjadrit zvuk koleji,
po nichz jede vlak
...jak moc muze rict vitr
vzdycky kdyz citim tu vuni,
bezpecne vim, kde jsem
tak voni Brno
vune jsou moc silny pocity
specifikovany pocity
kolik odstinu ma laska?
laska je barva
a my jsme barvoslepi invalidi
v mestech pochopeni
nic nerikajici akty dusi,
jsme zaroven za objektivem i pred
porad nechapeme
mijim svetlo
(???????????????????????????)
Přečteno 286x
Tipy 4
Poslední tipující: Severka, WAYWARD, stmivani.na.lepsi.casy
Komentáře (1)
Komentujících (1)