Proč?
Anotace: několik otázek mé malé sestry
Proč se zuby kazí
a mrazák nemrazí?
Proč je tahle v televizi?
Proč má tenhle jasnou vizi?
Proč je tohle dnes?
Proč nám umřel pes?
Proč voda dolů teče
a čas se tak vleče?
Proč? Proč? Proč?
Mamí proč?
Proč se točí kolotoč?
Proč to nepovíš?
A neříkej, že nevíš.
Já vím, že to víš
a tak se ptám.
Proč? Proč? Proč?
Komentáře (0)