Touha po lehkosti
Touha po lehkosti
touha po lehkém spánku
již patří minulosti.
Řeknu ti na oplátku,
kde najdeš stín
a hlavu pro oprátku.
Nikdy tě nepustím,
ač myslíš si to, snílku,
vím, že se zastavíš.
Touha po lehkosti,
touha vystoupat výš,
náleží budoucnosti.
Přečteno 571x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, jedam, Joose, Jahodová kopretina, mononoke
Komentáře (1)
Komentujících (1)