Ve starém hradě starý pán
Anotace: Něco obyčejného o chudobě a štěstí... o bohatství a nicotě...
Sbírka:
Chvilky nevšednosti
Ve starém hradě starý pán
pil víno, aby zapil žal.
Ač v truhlici měl milion,
jeho život byl samý shon.
Maloval malíř starý hrad,
měl plátno, paletu a špachtli.
Ač neměl peněz na brokát,
žil dlouho, šťastně a žil rád.
Přečteno 574x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, tristan, jedam, Churry, mononoke
Komentáře (2)
Komentujících (2)