Anotace: Tak jsem se rozhodla vrátit. Začínám od konce. A s díky pro Suki...
Já bych si brýle nesundala.. a ta báseň je skvělá.. pamatuješ jak si mi jí četla , zatímco v televizi běžely zprávy?
A díky^^
19.05.2008 22:34:00 | Fay
Já jsem někde slyšela, že si sebevrazi vždy před seskokem brýle sundávají...ale nevím jistě, zkušenost nemám:) Brýle nenosím:)
18.05.2008 20:39:00 | mononoke