Anotace: Myslím, že to pochopí jen velmi málo lidí. Ale snad mi bude stačit to že to chápu já.. Je to moc osobní..snad jen kvůli tomu že vím že osobou pro kterou to je, že ta to nidky číst nebude...Neboli ode Mě pro Něj...Když to nedokážu z očí do očí.
Vodopády...
bohužel smutky včerejší
už dneska nikdo neřeší
každá z nás dobře ví,
že od bolesti uleví.
...zdravím srdíčko !!
09.06.2008 14:22:00 | Marfuša
Já myslím, že chápu...a myslím, že je to jedna z nejhezčích love-básniček, který sem v poslední době četla...skrz na skrz zamilovaný. a víš co? i kdyby to nevyšlo, užívej si tenhle pocit. je nádhernej stejně jako drásající(to je poslední dobou moje oblíbený přídavný jméno:)
23.05.2008 21:33:00 | paranoidandroid
Holka zlatá..taková rozervanost...ach jo.vážně ho miluješ? Sakra sakra, ale to není moje věc báseň je úžasná...gejzír to mám ráda...ne žárovka, ale zářivka ....:o)
19.05.2008 10:01:00 | Noc17