Lastura
Ubraň se, člověče, když vítr pozve tě!
Svůdně se provoní bezbřehým touláním,
škunerem na moři, vesmírem v raketě,
z domova odešels´ ještě před svítáním...
...koukal jsem z paluby, na krajky zvlněný,
v náruči pevniny, Panenko, ještě spíš,
jen ve Tvém půvabu dnešek je oděný,
dej k uchu lasturu - má slova uslyšíš.
Přečteno 344x
Tipy 14
Poslední tipující: pavlis, Jin, pejrak, Iva Borecká, 6thSun, Dota Slunská, Veru, Marfuša, lalej, Bíša, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)