Anotace: ........
... kam se človíček dnes podívá tak perla, těší mne, že jsem narazil i na tu Tvou ... svěží, to je moc a moc fajn ... krásné dny :-)
19.05.2008 16:13:00 | vapiti
Pokud chceš být mučedníkem, obdarovávej lidi okolo sebe ...
.... a stejně šťastni nebudou ...
Pokud chceš být šťastna, nečekej až tě někdo obdaruje ...
.... nedočkáš se ...
Jednoduše žij a obdaruj sama sebe,
... pohledem, ... pocitem, časem který věnuješ sobě a svým tužbám ...
... a tohle všechno pak se šťastným úsměvem někomu můžeš dát, ..
... .... .... tomu kdo si takový královský dar zaslouží ...
*
19.05.2008 15:22:00 | HarryHH
Paráda .... prostě paráda...tyhle slova ti moc sluší a já jsem rád moc rád...
19.05.2008 09:49:00 | Mácha
a stačilo jen přestat se bránit
hloupými výčitkami rozumu...
Za to,a za sílu těchhle veršíků ST.
I roboti z toho JYHnou...(jsou to truhlíci,neumějí vyjmenovaná slova) -S-
19.05.2008 09:27:00 | Skywalker