Andělská mrcha
Andělská mrcha
.. zas ve Tvém pokoji.
Nikdy si nesedá,
raději postojí.
Andělská mrcha
.. tu jsi prý vždy chtěl.
Holku se srdcem
na příděl.
Tělem vedle Tebe
.. a myslí v oblacích
S úsměvem anděla
na oko v rozpacích.
Spoutáš ji křídla
.. a zavážeš oči
A doufáš,
že teď už jen pro Tebe
se její svět točí?
Blázne ..
Poutáš jen schránku
.. a duše Ti uletí
zase k jinému
a Ty prý pak nemáš ponětí
Proč ..
Ptáš se jen dokola.
Hledáš důvod tam,
kde není.
Nikdy si ji neměl,
Tak co se na tom změní..
Když odejde..
Svíráš ji v náručí
.. a říkáš, že nepustíš.
Snad té „své“ andělské mrše
pak taky jednou
odpustíš ..
Přečteno 386x
Tipy 20
Poslední tipující: Tomíno..., zamotán v nedospělosti, Sýkorka07, Pastička, el viento, Jahodová kopretina, hostmen, jedam, Bíša, labuť, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)