Dluhy
Sama duše stává se již dluhem,
tvůj dluh vláčí čert s červeným pluhem.
Myslíš na něj a je tu dluh druhý,
ve formě prodané zlaté stuhy.
Dluh je jen číslo tvé duše,
oheň hoří,
spaluje suše.
Peníze jsou hmota,
duch částice pouze smotá.
Dluh nemáš v penězích,
dluh je myšlení tvé samo.
Toť celé tajemství,
zkontroluj v duši,
jak plusu a mínusu manželství sluší.
Snad je to jasné…
Přečteno 250x
Tipy 5
Poslední tipující: toužím.jít.dál, igniss, Romana Šamanka Ladyloba, Marfuša, WhiteSkull
Komentáře (3)
Komentujících (3)