bolest
Co bolí, to roste
tak se to prý říká.
Je to velmi prosté,
ale srdce se to také týká?
Se srdcem to neplatí,
to nemůže být možné,
neroste, jen doplatí,
co svědomí je dlužné.
Bolest patří k životu,
někdo se jí bojí,
jiný ma tu ochotu
s láskou si jí spojí...
Komentáře (0)