Spižírna
Anotace: mléko, piva, ozdoby.. šílený bordel
Úzkost na mě doráží
ta dívka je v ráži
otázky klade mi pod kůži
co já, co zmůži ?
Tajemství dveří nevydám
byl bych zase jenom sám
znovu odhalen
do trnů zabalen
Ta místnost, co je v ní ?
Ptá se zlehka, tuší, nebo ví ?
Začínám se o ni bát..
Ach ne, nenuť mě..
Mám ji rád..
Za dveřmi na věšáku
visí nová trofej
má minulost je..
tajná epopej..
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: ema mraz
Komentáře (1)
Komentujících (1)