Tony a Musika

Tony a Musika

Anotace: Tony a Musika

Jsem tu já,
je tu Tony.
Jakub Filip,
ale to není to pravý.

Jsem kluk normální,
Tomu věř.
Neschovávám se,
Za kdejaký keř.

S hudbou, parťákem mým,
Lidi kolem sebe neustále bavím.
Jsme pro sebe navzájem ruka pravá,
Jsme si navzájem přítelkyní, která partnerovi dává.

Hrajeme si.
Užíváme si.
Doplňujeme se.
Bavíme se.

Je to spojení užitečné,
Nejsou tu zbraně sečné.
Tvoříme věci myšlenkově tučné,
Děláme to rychle a stručně.

Každý by měl takového partnera mít,
A ne jen o něm tupě ve snách snít.
Potkat ho můžeš všude, třeba když jdeš pít.
Tak on je ten, který vedle tebe stojí, když jdeš blít.

Vlasy ti podrží,
Tebe podpoří.
Rozmluví ti pití,
Zahraje ti příjemné beaty.

Ty se do nich hned zamiluješ,
Úplně si v nich kraula pluješ.
S musikou se sbližuješ,
A pevný vztah buduješ.

Tak tomu bylo aspoň v mém případě,
Nevypadá to zas až tak bledě, že?
Ona pomůže tobě, ty zas jí,
Trvá to roků spousty.

Je to super parta,
Já a musika.
Nezkažená, čistá.
Jak plyšák z Médi Pusíka.

Každý si tohle zaslouží,
Každý po tomhle touží.
Já proto děkovný text píši,
Mé musice, mě vlastní kůži.
Autor James Tony, 19.05.2008
Přečteno 210x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí