ST! za vyjádření a upřímnost... proč na všecko musíme přicházet, až když teho druhého ztrácíme, ztratíme???? Proč najednou víme, co chceme, proč srdce musí trpět a plakat... proč může být všecko najednou jináč, Hrozně moc jsi mi připomněl minulost, až mi skorem hrkaj slzy...
07.01.2009 07:30:00 | NikitaNikaT.