Skrývá se mezi řádky
Anotace: o lidských projevech svého vlastního já..........
Otvírám knihu
Mezi řádky čtu
Při druhém tuhnu
Je to napsané......tu!
Naděje tající myšlenky
Linoucí se starost
Skrývá se mezi písmenky
Starodávná marnost
Lidská žárlivost
Proradná marnivost
Matoucí odlesk modrých dnů
Bude konec hezkým snům?
Pokud neupadne sen v zapomnění
Navždy bude žít
Jako v Titaniku utopení
Srdce oceánu bude mít
Starostlivá nenávist
Stará se o nebojácnou lásku
Sochař starých bist
Usiluje o vytvoření ošklivé v krásku
Všechno je takové
Jaké to chceme
Jednou makové
Podruhé cenné
Přečteno 293x
Tipy 9
Poslední tipující: Janetee, Traci, Psavec, jedam, Bíša, labuť, WAYWARD
Komentáře (5)
Komentujících (5)