Dlažební kameny
Anotace: Ulice Žatecká v Kadani l.p. 2OO8
Šla jsem ulicí Žateckou
s hlavou skloněnou
vyhýbala se žížalám i plivancům
a kdybych uměla
jako Mary Poppins létat
ulehčím těm kamenům
Sluší jim vrácené lože
Po spirále času našly svoji ulici
alespoň na chvíli na krátký čas
než znelíbí se zas
Přečteno 379x
Tipy 9
Poslední tipující: WhiteSkull, el viento, Psavec, Bíša, kulishak, jedam
Komentáře (4)
Komentujících (4)