(Ne)Spí se mi dobře

(Ne)Spí se mi dobře

Anotace: ...Má cenu jít spát, když za půl hodiny musím vstávat?..Další varianta je nevstávat a spát dál..(?) To se ale nesmí! Ještě mi něco uteče!!...Ale tak jednou snad můžu... Občas tyto úvahy zaberou až půl hodiny. A pak aby mi neutek autobus...

Čekala jsem na spánek tiše,
Aby mě ráno mohlo slyšet.
Bez vzduchu není možné dýchat
Otevřu okno - bude svítat.
Venku je lampa osamělá
Ona mě vždy porozuměla.
Ve váze bíla krásna kytka
V tom ránu je jak prachu smítko
Čekáni zkráti šálek mléka
Ten rázem sklidní člověka.
Budí se život, nový den.
A ja jdu spát..Už přišel sen...
Autor Alisa 16, 19.05.2008
Přečteno 231x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí