Injektiva
Anotace: Věnováno Buližníčkovi… v souladu proti jedovatým bleskům
A zyl písmenek
ze srdeční chlopně
je dar,
který Ti nikdo nemůže vzít
V ýznam zároží
niterných myšlenek
ne každý pochopí,
někdo i zneužije
I mpuls citů
je hlavolam,
který složí
jen ti nejcitlivější
T alismanem lásky
se stává pro každého
jakákoliv tříska
drahokamu nejhlubšího vztahu
K olotoče lidskosti a nelidskosti
ztěží naberou tvar koule,
ale pokusy o dokonalost
nám nemůže nikdo vzít
(jen zlí lidé si myslí opak)
E nergie úmyslu
často svlékne
nablýskaná slůvka
do nepříjemné nahoty
(a některým ještě přidá krajku slunce)
J ádro sdělení
pochopí každý
… Jen z jiného úhlu a podstaty,
podle toho,
kde se zrovna nachází
jeho stupeň vývoje
N akonec všichni sklidíme to,
co jsme zaseli
Pro někoho se stane překlep či omyl
požehnáním
Pro někoho kamenem úrazu
I nvektivy totiž
často spadají do propasti
černých kruhů na vodě
Hodíš lež, řízneš do oblohy,
a ona se stejně zacelí
krásnými vlnkami
tichých rájů
Je zbytečné brodit se blátem, člověče…
když kolem Tebe
a v Tobě
tancují tisíce zlatých paprsků
Injektiva se tak stala požehnáním…
Přečteno 670x
Tipy 22
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, a_tao, Romana Šamanka Ladyloba, el viento, Alci, Jahudkka, Psavec, Bíša, WhiteSkull, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)