Kavárna bez kávy
Anotace: další experiment
vstal jsem brzo
vítr mne odvanul čtvrtou ulicí
za okno špinavé kavárny
s nevrlou obsluhou...
"ale já už dávno vím, že svět je horší než se zdá!"
( nekřič )
"občas rád sním"
studuji silokřivky lidských dlaní
"chci kávu"
i ta může být svým způsobem štěstím
"nemají..."
"ale já už dávno vím, že jsou horší prohry než tato..."
hrajeme poker s osudem
"tuším prohru"
( dnes z rána pršelo )
čekám kdo si přisedne...
a ukáže mi karty jaké dostal on
většinou mám lepší já,
ale poražení se stejně radují
"radost?"
musím odejít
mám ranní déšť stále v očích...
Přečteno 295x
Tipy 12
Poslední tipující: hanele m., Kyle, Passive, Romana Šamanka Ladyloba, drsnosrstej kokršpaněl, Ctěný pán, Churry
Komentáře (2)
Komentujících (2)