Gervaisa.
Anotace: Věčné dilema sexu a lásky.
Včera vzal jsem stopem,
zatoulanou holku,
nebylo jí ani,
zdaleka osmnáct,
místo duše měla,
zlatou tabatěrku,
a v ní ukrytý,
kondomy proti AIDS.
Prý vyspala se s každým,
jsa Gervaisa za polévku,
ach Bože krásné děvče,
mlhy plynou nad řekou,
a básníci k luně,
vystřelují verše,
stále stejnou,
zbraní staletou.
Ach Gervaiso,
klidně si můžeš tančit,
na stole mezi střepy,
když podlaha zde,
zdá se Ti být,
příliš zaplivaná,
ač touhle slují léta,
noblesně se plouží,
šizuňk jednonohý.
Ach Gervaiso,
světluško pro jednu noc,
chtíč již nademnou,
ztrácí svou moc,
konečně mohu,
před smrtí chvíli,
svobodně si létat.
Přečteno 334x
Tipy 18
Poslední tipující: Jarunka, hloubavá, Danga, Kapka, Házté, Lady Carmila, Štěpina G, Rolnička, Iva Borecká, igniss, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)