Anotace: Když se člověk chce stát pedagogem, musí na to byt dobře připraveny. Přípravy se ale někdy začínají už před samotným přáním..
Čeština je velice krásný jazyk a z mé strany by byl hřích ho neumět. A jelikož už jsem hřešila hodně aspoň' v tomto ohledu to nesmím dopustit...A děkují moc, je to velice příjemné, když cítím, že se to aspoň' trochu daří :)
24.05.2008 23:22:00 | Alisa 16