BATHORY
Anotace: o krvavé hraběnce......
Krásná tvář a hebká kůže
však myslí,že všechno může
Ve větru češe si vlasy
co hlavou jde jí asi?
Jak znásobit svou krásu
v krvi hledá spásu
Miluje jen sama sebe
chlad její duše zebe
Co po křivkách jejího těla?
I smrt ovládnout by chtěla
pro její krásnou tvář
zní z hlubin žalostný pláč
Krví zalité ruce
z kamene je její srdce.
Přečteno 297x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
Komentáře (1)
Komentujících (1)