uvolněná....

uvolněná....

Anotace: vesmírná....

Potkal jsem kamaráda slona na Orbitě,
stavili jsme se v baru Na Okraji….
a nakonec jsme zrůžověli v bytě…
Nepamatuji si skoro nic,
už se však těším
až zas poletím...
přes Měsíc….
Autor enigman, 20.05.2008
Přečteno 252x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel