Vem si co chceš
Vem si můj život do svých dlaní
a klidně mu zlom vaz,
přestaň mi říkat bez ustání,
že máme ještě čas.
Snad oba víme přeci,
že kouř vše zahalí,
jdeme naproti sobě,
ne blíž spíš do dáli.
A v mlze cíle tonou,
jak moje tak i tvé,
opravdu nevím jak mohou,
být žíly bez krve
Komentáře (0)