Jsem naladěná na Slunečné vlnu.. Dnešní večer věnuju jen Tobě. Všem těm krásným pocitům ve své bolavosti i nadhledu. Skvělá báseň!
11.04.2009 21:21:00 | ziriant
Tohle znám..........Například včera sem byla v Praze a šla sem v Letnanech po obchodáku.....Byl plnej lidí a mě zničehonic napadlo, to nejsem já a začala sem uvnitř sebe křičet. Byl to šílenej pocit.......Obchodák plnej lidí a přesto si člověk přišel strašně sám a najednou si říkám, co je to se mnou????
__________
prostě skvělý
23.11.2008 09:17:00 | PoeziGirl
líbí se mi myšlenka a někerý obraty moc ale trochu mi vadí jak se tam střídaj ty rýmy - pravidelně, nepravidelně... tu formu bych nějak dopilovala
:o)
02.06.2008 12:38:00 | hanele m.