Sním
Anotace: ...jen tak před spaním...
Sladké sny!
- Copak sny se jí?
Já dneska jeden sním.
- Sníš o tom, že ho sníš?
Jen sním.
- Hloupý, sny se přeci vždycky sní.
Nerozumíš mi? Říkám, že ho sním!
- Živíš se sny?
Hloupé, já vím...
Přečteno 336x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, Divoženka1, pamp_elka, Skywalker, WhiteSkull, Rbb, Churry
Komentáře (2)
Komentujících (1)