Ráno
Nebudem si namlouvat,
že to dnešní rozcuchaný
ráno plný tichý rosy
je jiný než to včerejší.
-Všechny jsou krutě stejný!
Vzduch v nich voní
čerstvým ranním kafem,
a ty se tiše vracíš
z nočního flámu.
Neuchopitelná lehkost
tvojí rudý nonšalance
mě stejně nepřesvědčí…
*
Jsem tvoje láhev vodky,
a kdo je víc…?!
Přečteno 299x
Tipy 8
Poslední tipující: Jahodová kopretina, drsnosrstej kokršpaněl, Bíša, Psavec, Lacosta1, Churry, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)