Pro nudu zoufalců co zapomněli zoufat
Anotace: blablabla jste si fakt jistí??? achjo....
Jak se to říká
tobě když neumíš
neumím
zatracený nitky
a očividný pitomosti
zrovna tak
jak my
nasáknou se do hlavy
prolízám se stínem
a v béčkových hororech
to jen hvízdá
nějak už nemůžu
hledat ideál zoufalství
a nudou okousávat svědomí
zdá se že tušíš
zdá se že čtyři stěny
dávají stín
co skryl by
Co však na to říct
když postavy
průhledné se zdají
však mnohem víc než mají
klepou na dveře
a jako prosby tají
potom
víš
těžko říct zdali jsme se smáli
nebo volali jsme "ještě křič!"
Přečteno 245x
Tipy 3
Poslední tipující: WhiteSkull, W.O.K.O.
Komentáře (2)
Komentujících (2)