Anotace: Asi to nebudeš číst, ale víš, že Ti patří. Je čas něco změnit...
Naděje je někdy to jediné, co člověk má. Víra, naděje a láska jsou tři největší ctnosti.
21.05.2008 12:10:00 | Michael František
V naději je velká síla. Jsou v lidském životě chvíle, kdy jen tak se dá přežít přítomnost.
20.05.2008 15:38:00 | SZN