20.
Anotace: narozeniny trochu jinak http://www.youtube.com/watch?v=l4ZNhOnavBc&feature=related
nožem ostrým jako chlad
ukrojím další rok
sfouknu svíčky
na cestě
cinkne křišťál
o mé rty
a pak přijdeš taky ty
divoká šelma
občas v kleci
konvencí
zníš mi dnes jinak
rudé víno a rudé růže
slova nasypaná v okvětí
hudba z bouřkových mraků
a nejkrásnější souvětí
"Všechno nejlepší, miláčku"
Přečteno 264x
Tipy 10
Poslední tipující: janewe, Danah, vodnař, Psavec, blue, WAYWARD, Churry
Komentáře (4)
Komentujících (4)