Co když
Co když?
do kasina zajdeme,
co když?
na kostkách padnou,
samé šestky,
co když?
ruleta se zastaví,
bohatství,sláva,štěstí,
celý život se změní,
naruby ho obrátí,
co když?
spolu tam nepůjdeme,
místo toho,
moje modroočko,
dáme si k snídani,
jahodové polibky,
s kapkami rosy,
kdy ráno voní,
den se probouzí,
letní den,
plný dobrodružství.
Přečteno 289x
Tipy 12
Poslední tipující: Severka, HannyJanny, NikitaNikaT., Bíša, carodejka, Jen tvůj anděl
Komentáře (5)
Komentujících (5)