Hip hop
Anotace: je to spíš text a můj názor...
Boty DADA, čepka, dres,
na krku řetěz, jak u boudy pes.
Na zubech maj démanty,
sakra, co je to za nýmanty?!
Teplákovka šest iX eL,
ta je super, tu bych chtěl.
Kšiltík trochu na stranu,
brzo asi dostanu.
Jsou to totiž drsní kluci,
jejich život na ulici.
Ta jejich hudba houpavá,
ta mě vážně dostává.
Recitace v rytmu běhu,
nenajdeš v ní žádnou něhu.
Je to totiž o životě,
o kamínku, co tlačí v botě.
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: KLARISA, fialová, WAYWARD
Komentáře (0)