Hmyzí žena
o
Úsměvy žen
v zrcadlech bilboardů
shlíží se . . .
Namísto stuhy
ve vlasech
černé brýle
(smuteční znamení současnosti)
Namísto květiny
ve dlani
neseš si
mobilní telefon
Namísto lehounké sukně
zakuklena v riflích
hmyzí žena . . .
Ta tam
je motýlí lehkost
roztančené chůze
na podpatcích
když s látkou
rozverně nožka
pohrává si
a ty sníš o tom
jaké by to mohlo být
s ní si zatančit . . .
o
Přečteno 278x
Tipy 7
Poslední tipující: isisleo, Marfuša, WAYWARD, labuť, WhiteSkull
Komentáře (3)
Komentujících (3)