Anotace: O povahových stránkách, který nás mořej tím víc, čím víc je potlačujem (platí hlavně pro chlapy)
Tohle není narcismus, to je mužské sebemrskačství. No ale klobouk dolů, já bych si tohle na sebe nikdy nenapsala.
27.05.2008 13:27:00 | prostě Zuzana
Děkuji za pěkná slova. Správně, patřím k tý trapnější půlce lidstva:-) Má nas..nost ale nepřekračuje meze zdravé maskulinity:-)
22.05.2008 08:25:00 | 6thSun
Moment!!!!!! Ty sám si chlap :D:D Teda estli sem si to přečetla správně.......Hej tak to tě obdivuju tohle napsat :D o svým vlastním plemenu :D
21.05.2008 21:30:00 | PoeziGirl
Strašně se mi to líbí. Je v tom cejtit taková ta zloba.....Asi tě nas*al nějakej chlap co :D:D:D Znám takovýho...
21.05.2008 21:29:00 | PoeziGirl