Ještě
Anotace: ještě to nekončí...ještě ne.
Zbloudilá krásko večerních písní
Nastav svůj půvab do víru deště
Přestaň se trápit žalem a tísní
A miluj zas pro nové hřejivé ještě
Spanilá paní, blankytná dámo
Rozevři srdce pro tajemství nová
I Poseidon pláče když každičké ráno
Tvá krásná tvář se za slzy schová
Zněžnělá dívko, milenko chtivá
Život ti nekončí při prvním bolu
Tak otevři oči a pohleď, jsi živá!
A měsíc zas se sluncem
Touží být spolu.
***
Přečteno 325x
Tipy 20
Poslední tipující: Bíša, sýc, Jenda P., 6thSun, Elena Suchomel, Chašmodský, Mácha, PoeziGirl, Psavec, el viento, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)