Tehdy
Anotace: Zase ze mě vypadla básnička, zase smutná
Smála se jak lesní víla,
tehdy tu jarní noc.
Inspirace do veledíla,
krása láska i moc.
Šeptala jako listy třešně,
tehdy jak z okna koukala.
Šeptala miluji tě, děsně.
Tiše si písničku brukala.
Byla mou Jůlií z románu,
který se nečte, ale žije.
Jako silná káva po ránu,
nehltá se, pomalu pije.
|
Bez vlasů a bez krásy,
včera na bílé posteli.
S láskou ale beze spásy,
řekla sbohem příteli!
Přečteno 367x
Tipy 18
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Xsa_ra, lucajda89, kikis, petříček, BARBYE, Severka, Lady Carmila, jedam, Erion Fate, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)