Kde jsem?
Lidi jsou svině
Je to tak
Já chtěla bych být jako pták
Jenže kde jsem jáJe tenký led
Tam kde jsem
Končí svět
Ledové zdi,
z kostela zvony zní
Velké kříže,
brána co má mříže
Ledový kámen,svíčky svítí
Pod poklopem z kamene
,,,,,,,,,,,,,,,je tma...
Komentáře (0)