Přetvářka
Jak horká je realita vždy za lží skrytá,
tam kde pravda se nenaskýtá,
za tou vší faleší,
nikdo nic neřeší,
zraky před ostatními sklopí,
a nenávist k druhým stopí,
ta maska z karnevalu,
u všech stejná,
praobyčejně obyčejná,
nesluší jim,
zrádcům tak déšť smyje jimi nahozené barvy,
a od ucha k uchu falešný úsměv.
----------------
Teď teprv poznají posměch?
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: anti-HERO, IvoMaria
Komentáře (1)
Komentujících (1)