Tečka a klikyhák
tečka a klikyhák
častá to odpověď
neviem, neviem, neviem,
nevím, nevím, nevím
nemá to protiklad,
odpověď neznámá
neviem, neviem, neviem
nevím, nevím, nevím
s nejasným výrazem,
ve střepech odpovědí
neviem, neviem, neviem
nevím, nevím, nevím
oni to vědí,
snad
neviem, neviem, neviem
nevím, nevím, nevím
že, otazník na hlavu jim spad
tupým mým výrazem
neviem, neviem, neviem,
nevím, nevím, nevím
odrazem blbosti,
topím se v tuposti?
neviem, neviem, neviem,
nevím, nevím, nevím
?otazník? X !vykřičník!,
věčný lidstva protivník
jedni křičí, hulákaj!
druzí šeptaj, jen se ptaj?
viem, viem, viem,
vím, vím, vím...
Přečteno 255x
Tipy 4
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, Psavec, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)