Nádhera...nechtěl bych věčný déšť. I v Británii svitne slunko! A sluncem prozářená obloha po dešti je krása srovnatelná s..vždyť ona vlastně není srovnatelná :-D
02.08.2008 18:27:00 | Chancer
Některý déšť osvěžuje a vše po něm krásně voní ... i Tvoje básenka je taková :o)
15.07.2008 11:00:00 | Beepat
Z toho, co napsala Noc17 mi běhá mráz po zádech a mám husí kůži... jako bych Ti rozuměla... jako bych to už někdy zaslechla, z dálky zažila - asi uměle vytvořené dejavu...
03.06.2008 13:13:00 | Hannazka
Nechám ten déšť ať rozomočí mi vlasy a vyčaruje mořský příboj..
pak zahodím váhání pořídím cestovní pasy
a vyrazím..do stromovky na šneky a dál...
za hvězdou..nocí snem...
Lajla vyrazí mi dech u zdi nářků zůstane stát...
..........................oněmělá úžasem...
21.05.2008 19:51:00 | Noc17
Ale ručník jako správný stopař raději sebou..:) K básničce - jako teplý déšť, steče po těle, přilepí se na kůži ale nestudí, hřeje..:)
21.05.2008 18:44:00 | prostě Zuzana