Momenty porozumění
Anotace: ......Placebo - Meds ...... a soundtrack k Once.
V hlave mi hraje hudba,
prehravac zustava vypnutej
smim prosit?
o tanec mezi kapkami
NIKDO NEVI, CI JSOU TO SLZY
mozna tech,
co museli ublizit
mam pocit, ze se me svet tyka
aktualni pocity
mydlova bublina
vune promokleho koure
...jistota
celou cestu si jen opakovat,
jak je to v haji
...
momenty porozumeni
...
(íáščýčřžéšřýšířžéěřžéšýčřžčřžčřý)
Přečteno 264x
Tipy 2
Poslední tipující: stmivani.na.lepsi.casy
Komentáře (1)
Komentujících (1)