Svatý Grál
Anotace: Nejen kalich, ....
Těkavá bolest ve spáncích,
potulný osel mílový,
bodavá růže, mrtvý smích
a odraz ve skle- kilový.
Potichý šepot dívčích snů,
podivný úškleb padlých vran,
a dýchám, dokud neusnu
a líbám, líbám oceán.
Ta malá mořská víla ve mně
za vlnkou hravou plave dál
a vlasy hladí poklad země
-pár vzácných chvil-
můj Svatý Grál.
Přečteno 241x
Tipy 6
Poslední tipující: Badya, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)