Jako umírající
bezcenný odsouzenec
čekám na zázrak
věřím ve spásu
doufám že to příjde !
kýžený únik !
BOLEST ! BOLEST !
svírá mě a ovládá
čekám už jen na zázrak
ůlevu
smrt je teď jediným
cílem
smrt ve své nahotě
nekryta
už se jí nebojím
je pro mě vysvobozením
mé lásky v mé mysli
netruchlí
nic mě tu nedrží
cíl je jasný - úleva