Revolver
Anotace: magořina...asi...
Milý dětský pokojíček
ponořený do šera
Na posteli sedí dívka
a v koutě číhá příšera
Holčička se strachy třese
naříká a tečou slzy
proč jí teď Bůh nepomůže?
Je na modlení pozdě...či brzy?
V ručce tátínkův revolver
tak nevinný u anděla zdá se
ještě zjistit jak se nabíjí a ...
snad dojde holčička ke spáse.
Za to, žes ji neobjímal
když jí nejhůř bylo
za to se teď rána ozvala
a na zem dopadlo její tělo.
Čistá nevinná krev
smáčí v pokojíčku koberec
ta rána byla pro tebe
aby ti dokázala, že není zbabělec.
Abys viděl
že toho, po čem toužila nejvíc
konečně dosáhla
a teď už není nic
a tak si to dívenka přála.
Přečteno 283x
Tipy 4
Poslední tipující: Charibeja, Zweiblumen, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)