Nže dobrá. Přála sis ode mě nějaký komentář, ovšem já ... já jsem se zeptala "odborníka"
A má milá ségra mi na to řekla, že na to, kolik ti je, píšeš moc hezky a že psala hůř než ty, a teď - nu však jsi viděla něco z její tvorby.
Dále řekla to, co já - že nedodržuješ formu.
Že používáš stejná slova na začátku řádků ("jsi,pláču...") ale postrádáš řád.
To je, myslím si, tvůj největší básnický hřích. :)))
Ještě mi pověděla pár dalších věcí, ale o tom se nebudu rozepisovat... Těším se na náš další telifonát:)
Mám tě ráda
Terka
27.05.2008 19:55:00 | Walentine
Slzy derou se mi do očí,
když tuhle báseň čtu,
věřím že naše přátelství nikdy neskončí,
..pak bych už viděla jen tmu.
díky
22.05.2008 08:31:00 | 9TriniTi6