...no já nevím děvče ...jde to vůbec ...nejsme více bestie než lidé ...kdo ví ...
27.05.2008 20:13:00 | WhiteSkull
Tak se mi zdá, že skála potřebuje uvnitř pohladit...
Mohla bys třeba písnout mejlíka...
Nebo jen tak do dlaně tašku a jízdenku vzít,
a navštívit levandulovýho človíka :-D
26.05.2008 22:06:00 | Levandule
Ta bestie mnohohlavá
na vrch vlídná, přelaskavá,
nepřekvapí nás pak ani
že firmu má na půjčování
I s falešným kdo příjde grošem
nikdy nedostane košem,
soubor podivných má hlav
pro celý nedočkavý dav:
tupost, zloba, moc a zrada
ty půjčuje obzvlášť ráda
Kdo do půjčovny jednou vstoupí
jak drogy připoután je pouty,
tak zkus se cestou lásky brát
a bestie si nevšímat
===
Jiří s.
22.05.2008 16:49:00 | j.c.