*- ... nejlepší jsou tlusté čáry,
Anotace: ... ale co s tím když tužka chybí ...
.
Už nikdy mě asi nenapadne
jak ve správnou chvíli
bych se měl zachovat
Proto mě také nikdy nenapadne
z života co jsme odžili
co vyhodit, ...
... ... co uschovat ...
*
-------------------------------------
Comment pro "o ...(borůvka)"
dílo "Fenomenální A Velmi Impozantní(mu)"
*
Přečteno 323x
Tipy 15
Poslední tipující: 6thSun, Marcella, jehlaspichlas, Marfuša, el viento, Severka, Noc17, janewe
Komentáře (5)
Komentujících (5)