jsem už taková
proč pořád cítím bolest,
kdo mi konečně odpoví?????
mám toho dost, kdo mi pomůže?
nikdo klidně si zhnij v té díře - samoty
asi málo práce mám, proto se užírám,
málo smyslu kolem sebe,
málo lásky a nebe je tak vzdálené
chce si mi brečet,
chce si mi křicet, sucho v hrdle mám,
bolest je tak ostrá
už nebrečím celé dny, už jsem si zvykla
Přečteno 278x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)