Jelikož věřím, že všechno na světě má svůj důvod, tak i ego máme z nějakého důvodu...Možná jako radar, který nám ukazuje cestu k sobě samému...
17.06.2008 13:41:00 | Isobel
No, občas tak mluví i ke mě... podléhá se mu snadno a těžké je se oprostit...
16.06.2008 14:11:00 | Rockinpiru
jenže bez ega bych já nebyla já přece - de o to jaký ho kdo má, ale musí ho mít každej - ste mě tu donutili se poránu zamyslet :o)
a něco sem vám teda k tématu přinesla
http://cs.wikipedia.org/wiki/Ego,_superego_a_id
a k dílku eště: úplně se mi tu přezpívalo :o)
04.06.2008 09:09:00 | hanele m.
Já bych nám kousíček toho egíčka nechala, vono je to vobčas zdravý... a klidně bych je recyklovala, protože je hodně lidí, kteří nemají ego žádné a jsou jako rosol... těm bych pak dosypala... :o))
----
Hezky napísané!!!
22.05.2008 13:50:00 | Hannazka
Neprodám, zahodím:-) Potřebovali bysme mezi těma všema barevnejma kontejnerama jeden pro ego. Byl by černej jak uhel a každej by do něj zahodil to svoje. Samozřejmě ale, že by recyklace nepřicházela v úvahu!
22.05.2008 09:12:00 | 6thSun