Anotace: a co s ním ?
Znovu jako milionkrát předtím, znovu utečeme (opilí nihilismem) do svých snů a světů našich druhů. Věčně budeme bloudit, sami sobě podpěrou a v moci soukromých božstev, až na kraj étheru. Potom nikdy víc se nevrátíme do temnoty civilizace, pohřbeni listím a slovy ptáků ... (však ty víš)
22.05.2008 14:52:00 | timotej